اثرات چای در بیماری کرونا

alifakouri اخبار

اخبار منتشره از CNN:

– * _ *دکتر. لی Wenliang * ، پزشک قهرمان چین که به دلیل گفتن حقیقت در مورد Corona Virus مجازات شد و بعداً به دلیل همین بیماری درگذشت ، فایل های پرونده را برای اهداف تحقیقاتی ثبت رسانده که در این پرونده درمانی را پیشنهاد کرد که به طرز چشمگیری اثرات ۱۹COVID را کاهش می داد – ویروس روی بدن انسان. ترکیبات شیمیایی مانند متیل اکسانتین و تئوبرومین و تئوفیلین ترکیباتی را در بدن تحریک می کنند که می توانند بدن انسان را در مقابل این ویروس حفاظت کنند حتی در کسانی که دارای سیستم ایمنی متوسط ​​باشند. جالب تر از همه این است که این کلمات پیچیده که درک ان توسط مردم در چین بسیار دشوار بود در واقع همان کلمه چای Tea در هند می باشد ، بله ، در چای معمولی ما همه این مواد شیمیایی موجود است. اصلی ترین متیل اکسانتین موجود در چای ، کافئین محرک است. سایر متیل گزانتین های موجود در چای ، دو ترکیب مشابه شیمیایی ، تئوبرومین و تئوفیلین هستند. گیاه چای این مواد شیمیایی را به عنوان راهی برای دفع حشرات و حیوانات دیگر ایجاد می کند. چه کسی می دانست که راه حل این ویروس یک لیوان ساده از TEA خواهد بود. و به همین دلیل بسیاری از بیماران در چین در حال بهبود هستند. کارمندان بیمارستان در چین 3 بار در روز نوشیدن چای به بیماران را آغاز کرده اند و سرانجام اثر آن در * ووهان * “مرکز این بیماری همه گیر” موجود است و انتقال آن در جامعه تقریبا متوقف شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *